Najbolji filmovi koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca.

8. Renfield

Nakon što je stoljećima živio kao Draculin potrčko, Renfield čezne za životom daleko od grofa, njegovih raznih zahtjeva i svog krvoprolića koje dolazi s njim.

7. The Super Mario Bros. Movie

Dok rade na popravljanju podzemnog vodovoda, braća vodoinstalateri Mario i Luigi se niz tajanstvenu cijev transportiraju u čarobni novi svijet. Kada se braća razdvoje, Mario kreće u epsku potragu da pronađe Luigija.

6. Sisu

Nakon što pronađe zlato duboko u divljini Laponije, bivši vojnik nailazi na nacističku patrolu te počinje brutalna potjera i borba kroz uništenu i miniranu divljinu Laponije.

5. Beau Is Afraid

Nakon horor hitova Hereditary i Midsommar, redatelj i scenarist Ari Aster donosi nam svoj najambiciozniji film do sada. Nakon iznenadne smrti svoje majke, tjeskoban i paranoičan čovjek blage naravi, suočava se sa svojim najmračnijim strahovima dok kreće u epsku odiseju kako bi stigao kući.

4. Evil Dead Rise

Dvije sestre pronalaze drevnu knjigu koja oslobađa krvožedne demone koji divljaju u stambenoj zgradi u Los Angelesu i gura ih u iskonsku bitku za preživljavanje dok se suočavaju s najstrašnijom verzijom obitelji koju možete zamisliti.

3. Are You There God? It’s Me, Margaret.

Kada se njezina obitelj preseli iz grada u predgrađe, 11-godišnja Margaret manevrira između upoznavanja nove prijatelja, osjećaja i početka adolescencije.

2. The Covenant

Nakon ne baš najboljeg filma Operation Fortune: Ruse de guerre od prije nekoliko mjeseci, Guy Ritchie se vraća s puno kvalitetnijim akcijskim filmom The Covenant s Jakeom Gyllenhaalom u glavoj ulozi. The Covenant je priča o vojniku koji se vraća u ratnu zonu kako bi pomogao prevoditelju koji mu je ranije spasio život.

1. Air

Ben Affleck ponovno se vratio u redateljsku stolicu i udružio snage s Matt Damonom kako bi nam donijeli priču o Nikeovom Sonnyju Vaccaru i njegovom nastojanju da potpiše mladoga Michaela Jordana čime je revolucionirao svijet sporta i kulture s brendom Air Jordan.

Naše ostale top liste pronađi ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights