Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

5. Tom Clancy’s Without Remorse

Akcijski triler baziran na istoimenom romanu Toma Clancyja i spin-off Jack Ryan filmskog serijala. Michael B. Jordan je John Kelly, američki marinac koji otkriva međunarodnu zavjeru nakon što krene u osvetu zbog ubojstva svoje trudne supruge.

4. Concrete Cowboy

Nakon što bude poslan da živi sa svojim otuđenim ocem, problematični tinejdžer pronalazi srodstvo u bliskoj zajednici crnih kauboja u Philadelphiji. Ova moderna western drama dostupna je na Netflixu.

3. Mortal Kombat

MMA borac Cole Young traži najveće svjetske ratnike kako bi se suprotstavili neprijateljima Outworld-a u bitci za svemir. Mortal Kombat je nova filmska adaptacija popularne videoigrice. Film trenutno igra u kinima.

2. Shiva Baby

Na karminama sa svojim roditeljima, studentica susreće svog starijeg ljubavnika i njegovu obitelj.

1. The Mitchells vs. The Machines

Robotska apokalipsa naglo prekida put otkačene i disfunkcionalne obitelji. Sada je na Mitchellsima, najčudnijoj obitelji na svijetu, da spasu ljudsku rasu. Ova animirana komedija dostupna je na Netflixu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights