Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

8. Jackass 4.5

Jackass 4.5 su neiskorištene snimke iz Jackass Forever i behind the scenes pogled na snimanje posljednjeg Jackass filma. Jackass 4.5 je dostupan na Netflixu.

7. Men

Nakon smrti muža, mlada žena sama odlazi naodmor u prekrasnu englesku prirodu, nadajući se da će pronaći mjesto za izliječenje. Ali čini se da je netko ili nešto iz okolne šume uhodi. Ono što počinje kao tinjajući strah postaje potpuno oblikovana noćna mora, nastanjena njezinim najmračnijim sjećanjima i strahovima.

6. Operation Mincemeat

Tijekom Drugog svjetskog rata, dva britanska obavještajna časnika smišljaju operaciju Mincemeat u kojoj uz obalu Španjolske bacaju leš i lažne dokumente nadajući se kako će nadmudriti nacističke špijune i navesti ih da povjeruju da savezničke snage planiraju napad preko Grčke, a ne Sicilije.

5. On the Count of Three

Najbolji prijatelji Val i Kevin odluče da više ne žele živjeti te planiraju dvostruko samoubojstvo. Međutim, prije smrti moraju obaviti neke nedovršene poslove.

4. Chip ‘n Dale: Rescue Rangers

Trideset godina nakon što je njihov popularni televizijski show završio, vjeverice Chip i Dale žive vrlo različitim životima. Kada član glumačke ekipe iz originalne serije misteriozno nestane, par se mora ponovno ujediniti kako bi spasio svog prijatelja.

3. RRR

Izmišljena priča o dvojici stvarnih indijskih revolucionara prije nego što su se počeli boriti za svoju zemlju 1920-ih. RRR (Rise Roar Revolt) je indijski blockbuster koji je spoj povijesnog epika, akcijskog filma, mjuzikla i romantične komedije, a dostupan je na Netflixu.

2. Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doktor Strange udružuje se s misterioznom tinejdžericom iz njegovih snova koja može putovati po multiverzumima, kako bi se borili protiv višestrukih prijetnji, uključujući njegove verzije iz drugih svemira koje prijete ubiti milijune diljem multiverzuma. Našu recenziju filma pročitajte OVDJE.

1. Top Gun: Maverick

Nakon više od trideset godina službe kao jedan od najboljih pilota u mornarici, Pete “Maverick” Mitchell vraća se u program Top Gun gdje se mora suočiti sa svojom prošlošću dok trenira skupinu mlađih borbenih pilota, među kojima je i sin Maverickovog preminulog najboljeg prijatelja Goosea.

Naše ostale top liste i liste najboljih filmova u svakom mjesecu, pronađi ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights