Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

8. Those Who Wish Me Dead

Tinejdžera Connora koji svjedoči ubojstvu vlastitog oca, u divljini Montane progone ubojice koji se moraju riješiti svjedoka. Connoru u pomoć priskoči vatrogaskinja s kojom se ubrzo nađe unutar šumskog požara. U glavnim ulogama su Angelina Jolie i Jon Bernthal, a režiju i scenarij potpisuje Taylor Sheridan koji stoji iza scenarija za hitove Sicario, Hell or High Water i Wind River.

7. Army of the Dead

Zack Snyder donosi nam priču o skupini plaćenika predvođenih Daveom Bautistom, koji ulaze u zombijima preplavljen Las Vegas gdje riskiraju sve kako bi izveli najveću pljačku ikad.

6. Monster

Pametnom i simpatičnom 17-godišnjem studentu filma iz Harlema, svijet se okreće naopako kada igrom slučaja postane optužen za ubojstvo. Kroz film pratimo njegovo dramatično putovanje kroz složenu pravnu bitku.

5. Oxygen

Mélanie Laurent glumi ženu se iznenada budi u kriogenoj komori, ne sjećajući se kako je tamo stigla. Ponestaje joj kisika te brzo mora obnoviti svoje pamćenje kako bi pronašla izlaz iz svoje noćne more.

4. Cruella

Radnja filma smještena je u London sedamdesetih i prati mladu modnu dizajnericu i sitnu kriminalku Estellu Miller koja postaje opaka Cruella de Vil, negativka koju znamo iz filmova o 101 dalmatincu. U glavnim ulogama su Emma Stone i Emma Thompson.

3. Wrath of Man

Novo ostvarenje Guya Ritchieja prati H-a, hladnog i tajanstvenog lika koji radi u tvrtki za prijevoz, odgovornoj za premještanje stotina milijuna dolara po Los Angelesu svaki tjedan.

2. Riders of Justice

Vojnik Markus vraća se kući kako bi se brinuo o kćeri nakon što mu žena pogine u bombaškom napadu. Napadu je svjedočio i statističar Otto koji zajedno sa kolegama pronađe krivce za napad nakon što policija zakaže. Skupina geekova predvođena Ottom udružuje se s Markusom i zajedno kreću u osvetu.

1. A Quiet Place Part II

Nakon događaja iz prvog filma, obitelj Abbott suočava se sa strahotama vanjskog svijeta. Prisiljeni krenuti u nepoznato, shvaćaju da stvorenja koja love zvukom nisu jedine prijetnje koje vrebaju izvan njihova doma.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights