najbolji filmovi svibnja

S obzirom na trenutnu situaciju, u svibnju smo ostali zakinuti za filmove kao što su Black Widow, Doctor Strange Into The Multiverse of Madness i Fast and Furious 9. Od novih filmova pogledati smo mogli samo filmove koji su premijeru imali na streaming servisima te smo iz te ne baš bogate ponude, za vas izdvojili tri kritički najbolje ocijenjena filma prošloga mjeseca.

3. The Lovebirds

The Lovebirds je romantična krimi-komedija u kojoj pratimo ljubavni par koji netom nakon prekida postane umješan u ubojstvo te bježe od zakona i pokušavaju pronaći pravoga ubojicu nakon što postanu glavni osumnjičenici. U glavnim ulogama su odlični Issa Rae i Kumail Nanjiani koju su najveća snaga ovoga filma koji je dostupan na Netflixu.

2. The Vast of Night

Niskobudžetni sci-fi o dvoje tinejdžera koji istražuju čudan, neobičan zvuk koji čuju na radiju. Radnja se odvija tijekom jedne noći u malo američkom gradiću u pedesetim godinama prošloga stoljeća. Film je dostupan na Amazon Prime Video streaming platformi.

1. The Half of It

Teen drama u kojoj pratimo pametnu ali siromašnu učenicu Ellie koja drugim učenicima piše zadaće kako bi dodatno zaradila. Ellie jednoga dana priđe zbunjeni sportaš Paul koji treba pomoć oko pisanja pisama svojoj simpatiji. Ellie nevoljko prihvaća posao te se počne dopisivati s Aster. The Half of It možete pogledati na Netflixu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights