Najbolji filmovi koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca.

7. Napoleon

Povijesni ep Ridleya Scotta o usponu i padu Napoleona Bonapartea i njegovom neumornom putu do moći gledanom kroz prizmu njegovog ovisničkog, nestabilnog odnosa sa suprugom Josephine. Film trenutno igra u domaćim kinima.

6. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

U prequelu popularne Hunger Games franšize, Coriolanus Snow mentorira i zaljubljuje se u Lucy Gray Baird koja predstavlja siromašni Okrug 12 tijekom 10. Igara gladi.

5. Saltburn

Student Oxforda nađe se uvučen u svijet šarmantnog i aristokratskog kolege iz razreda, koji ga pozove na prostrano imanje svoje ekscentrične obitelji na ljeto koje se ne zaboravlja.

4. Dream Scenario

Nesretnom obiteljskom čovjeku život se preokreće naglavačke kada ga milijuni stranaca odjednom počnu viđati u svojim snovima. Kad njegova noćna pojavljivanja dobiju strašan obrat, Paul je prisiljen upravljati svojom novostečenom slavom.

3. The Killer

Nakon ubojstva koje nepredviđeno krene po zlu, izazivajući gnjev bogatih i nemilosrdnih osoba koje su ga unajmile, tajanstveni plaćeni ubojica kreće na put osvete. Ovaj triler Davida Finchera dostupan je na Netflixu.

2. Anatomy of a Fall

Francuska sudska drama o žena je osumnjičena za ubojstvo svog muža, a njihov slijepi sin suočava se s moralnom dilemom kao glavni svjedok.

1. The Holdovers

Mrzovoljni profesor povijesti u izoliranom internatu, prisiljen je ostati na kampusu tijekom praznika s problematičnim učenikom koji nema kamo otići.

Ostale top liste i najbolje filmove pogledaj ovdje!

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights