Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

7. Enola Holmes 2

U nastavku Netflixovog hita iz 2020., detektivka Enola Holmes na svojem prvom službenom slučaju pokušava pronaći nestalu djevojku, dok opasna zavjera pokreće misterij za čije je razotkrivanje potrebna pomoć samoga Sherlocka Holmesa.

6. Causeway

Američka vojnikinja bori se sa prilagodbom životu kod kuće nakon što u Afganistanu pretrpi traumatsku ozljedu mozga.

5. Bones and All

Priča o ljubavi između dva mlada kanibala koji zajedno kreću na dugo putovanje bespućima Amerike. Unatoč njihovim najvećim naporima, svi putovi vode natrag do njihovih zastrašujućih prošlosti i do konačnog sukoba koji će odrediti može li njihova ljubav preživjeti jedno drugoga.

4. Black Panther: Wakanda Forever

Stanovnici Wakande bore se kako bi zaštitili svoj dom od napadajućih svjetskih sila dok oplakuju smrt Kralja T’Challe.

3. Weird: The Al Yankovic Story

Satirični biopic o životu i karijeri glazbenika Weird Al Yankovica poznatoga po parodijama White & Nerdy, Fat, Amish Paradise, Eat It i Like a Surgeon.

2. The Menu

Triler o paru koji otputuje kako bi jeo u ekskluzivnom restoranu u kojem je kuhar pripremio raskošan jelovnik, s nekoliko šokantnih iznenađenja.

1. The Fabelmans

Odrastajući u Arizoni nakon Drugog svjetskog rata, mladi Sammy Fabelman želi postati redatelj, ali ubrzo otkriva potresnu obiteljsku tajnu i istražuje kako mu moć filmova može pomoći da vidi istinu. Ova autobiografska drama Stevena Spielberga biti će jedan od glavnih favorita na nadolazećim Oscarima, a mnogi predviđaju da bi Spielbergu mogla donijeti trećeg Oscara za najbolju režiju.

Naše ostale top liste i liste najboljih filmova u svakom mjesecu, pronađi ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights