Najbolji filmovi koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca.

7. Theater Camp

Nakon što neukrotiva i voljena osnivačica otrcanog kazališnog kampa padne u komu, ekscentrično osoblje mora se udružiti s njezinim neupućenim “crypto bro” sinom kako bi glumački raj zadržali na okupu.

6. They Cloned Tyrone

Niz jezivih događaja gurne neobičnu trojku na trag opake vladine zavjere koja se odvija neposredno ispod njihovog kvarta. Film je dostupan na Netflixu.

5. Joy Ride

Četiri prijateljice azijsko-američkog podrijetla prijatelja putuju Kinom u potrazi za jednom od svojih bioloških majki. Usput, njihovo iskustvo postaje iskustvo zbližavanja, prijateljstva, pripadnosti i razuzdanosti bez ograničenja.

4. Talk to Me

Kad grupa prijatelja otkrije kako prizvati duhove pomoću balzamirane ruke, navuku se na novo uzbuđenje, sve dok jedan od njih ne ode predaleko i oslobodi zastrašujuće nadnaravne sile.

3. Barbie

Barbie i Ken žive naizgled savršeni život u šarenom svijetu Barbie Landa. Međutim, kada dobiju priliku otići u stvarni svijet, ubrzo otkrivaju radosti i opasnosti života među ljudima. Ovaj hit koji je već zaradio 800 milijuna $, možete pogledati u domaćim kinima.

2. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Ethan Hunt i njegov IMF tim kreću u svoju najopasniju misiju dosad: moraju ući u trag novom zastrašujućem oružju koje prijeti cijelom čovječanstvu, prije nego što padne u pogrešne ruke. Film trenutno igrau domaćim kinima.

1. Oppenheimer

Priča o američkom znanstveniku J. Robertu Oppenheimeru i njegovoj ulozi u razvoju atomske bombe tijekom Drugog svjetskog rata. Još jedan fenomenalan film Christophera Nolana, preporučujemo da ga pogledate na najvećem mogućem ekranu.

Za još filmskih top lista, klikni ovdje!

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights