Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

7. The Tomorrow War

Obiteljski čovjek Dan Forester jedan je od nekoliko milijuna običnih ljudi koje putnici kroz vrijeme regrutiraju i pošalju 30 godina u budućnosti kako bi seborili protiv smrtonosnih izvanzemaljaca.

6. Jungle Cruise

Doktorica Lily Houghton traži pomoć kapetana Franka Wolffa kako bi je u svom trošnom čamcu odvezao rijekom Amazonom kako bi pronašli drevno drvo koje ima moć liječenja – otkriće koje će promijeniti budućnost medicine. Jungle Cruise možete pogledati u kinima.

5. Zola

Film temeljen na ludoj seriji tweetova iz 2015. u kojima je konobarica Zola opisala ludo putovanje sa striptizetom, njezinim dečkom i misterioznim svodnikom s kojima je otišla u Floridu nadajući se brzoj zaradi plešući u noćnim klubovima.

4. Black Widow

Natasha Romanoff se suočava s mračnim dijelovima svoje smrtnosti kada se pojavi opasna zavjera povezana s njezinim prijašnjim životom. Potaknuta silom koja se neće zaustaviti, Black Widow se mora suočiti s prošlošću i prekinuti odnose koji su postojali prije nego što je postala Osvetnica. Film još uvijek igra u kinima.

3. No Sudden Move

Grupa kriminalaca okuplja se pod misterioznim okolnostima i moraju zajedno raditi kako bi otkrili što se doista događa kada njihov jednostavan posao krene sasvim u krivu.

https://www.youtube.com/watch?v=7GRDLX3a-IE

2. Pig

Lovac na tartufe koji živi sam u oregonskoj divljini mora se vratiti u svoju prošlost u Portlandu u potrazi za svojom voljenom svinjom tragačicom koja je oteta.

1. The Green Knight

Epska fantazijska avantura o Sir Gawainu, nepromišljenom i svojeglavom nećaku kralja Arthura koji kreće u odvažnu potragu da se suoči s misterioznim Zelenim vitezom.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights