najbolji filmovi srpnja

Kako ni ovoga mjeseca nisu otvorena kina, ostali smo zakinuti za zvučne naslove kao što su Tenet Christophera Nolana i The French Dispatch Wesa Andersona. Od novih filmova pogledati smo mogli samo ome koji su premijeru imali na streaming servisima te smo iz te ponude za vas izdvojili kritički najbolje ocijenjene filmove prošloga mjeseca.

5. The Outpost

Akcijska drama o maloj postrojbi američkih vojnika koja je smještena duboko u dolini u Afganistanu i bori se protiv snažnog napada talibanskih boraca. Bitka kod Kamdesha, kao što je napad kasnije nazvan, bio je najkrvaviji američki angažman u Afganistanskom ratu 2009. godine. U glavnim ulogama su Orlando Bloom i Scott Eastwood.

https://www.youtube.com/watch?v=Kp9JghhGPao

4. Greyhound

Nekoliko mjeseci nakon američkog ulaska u Drugi svjetski rat, neiskusni zapovjednik američke mornarice mora voditi saveznički konvoj koji pet dana napadaju njemačke podmornice. U glavnoj ulozi je Tom Hanks koji je napisao i scenarij.

3. First Cow

Kvalificirani kuhar putuje na zapad i pridružuje se grupi lovaca na krzno u Oregonu kako bi zaradio, ali istinsku povezanost i prijateljstvo pronalazi samo s kineskim imigrantom koji također traži svoje bogatstvo. Uskoro njih dvoje surađuju na uspješnom poslu koji ovisi kravi koja nije njihova.

2. The Old Guard

Predvođeni ratnicom Andy, skrivena skupina plaćenika s tajanstvenom moći besmrtnosti stoljećima se borila za zaštitu smrtnog svijeta. No kada njihove izvanredne sposobnosti iznenada budu izložene, na Andyju i Nile, najnovijem vojniku koji će se pridružiti njihovim redovima, ostaje da spase svoje kolege koji su zarobljeni s namjerom da se replicira i zaradi na njihovoj besmrtnosti. U glavnoj ulozi je Charlize Theron.

1. Palm Springs

Bezbrižni Nyles upoznaje Sarah na vjenčanju njezine sestre i do kraja večeri njih dvoje završe zajedno. Stvari se zakompliciraju kada se Sarah probudi i shvaća da oboje ponovno proživljavaju isti dan, odnosno dan vjenčanja na kojemu su se upoznali. Ova sci-fi romantična komedija na prvu neodoljivo podsjeća na Groundhog Day s Bill Murrayem, ali je dovoljno različita da ne ispadne kopija. u glavnim ulogama u Andy Samberg i Cristin Milioti koji imaju odličnu kemiju, a u sporednoj ulozi je oskarovac J.K. Simmons.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights