najbolji filmovi siječnja 2024

Najbolji filmovi koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca. Iako je siječanj poznat kao hollywoodsko smetlište (jer tada većinom izlaze najlošiji filmovi godine), pronašli smo četiri na koja možete baciti oko.

4. The Kitchen

Netflix nam donosi redateljski debi oskarovca Daniela Kaluuye i Kibwe Tavaresa. The Kitchen je sci-fi drama smještena u distopijski London u kojemu su svi socijalni stanovi ukinuti, a Izi i Benji snalaze se kao stanovnici The Kitchena, posljednjeg stambenog naselja u Londonu i zajednice koja odbija napustiti svoje domove.

3. Mean Girls

Mean Girls je adaptacija mjuzikla koji je baziran na istoimenom hit filmu iz 2004 s Lindsay Lohan u glavnoj ulozi. Nova učenica Cady Heron upala je u “Plastičarke”, grupu popularnih djevojaka u svojoj novoj školi. Međutim, sve se mijenja kada pogriješi i zaljubi se u Aarona Samuelsa, bivšeg dečka glavne plastičarke Regine George.

2. The Beekeeper

Novi akcić Davida Ayera i Jasona Stathama o brutalnoj osveti jednog čovjeka koja poprima nacionalne interese nakon što se otkrije da je on bivši operativac moćne i tajne organizacije poznate kao “Pčelari”.

1. Self Reliance

Kad se jednom običnom čovjeku ponudi milijun dolara da zaigra igru ​​u kojoj ga lovci pokušavaju ubiti, on misli da je pronašao savršenu rupu u zakonu; lovci ga mogu napasti samo kad je on sam. Njegov jedini problem je što nitko od njegovih prijatelja ili obitelji ne vjeruje da je igra stvarna. U glavnoj ulozi ove akcijeske komedije je Jake Johnson koji je film i režirao.

Ostale top liste pronađi klikom na ovu poveznicu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights