Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

6. The Pale Blue Eye

Iskusni detektiv istražuje seriju ubojstava na američkoj vojnoj akademiji u West Pointu 1830. U istrazi mu pomaže inteligentan i željni mladi kadet po imenu Edgar Allan Poe, koji će postati jedan od najutjecajnijih američkih autora i začetnik detektivskog žanra. Film je dostupan na Netflixu.

5. M3GAN

Sci-fi horror komedija u kojoj briljantna robotičarka iz tvrtke igračaka koristi umjetnu inteligenciju kako bi stvorila M3GAN, realističnu lutke programiranu da se emocionalno poveže sa njenom nećakinjom koja je nedavno izgubila roditelje. Kada lutkino programiranje postane predobro, ona postaje previše zaštitnički nastrojena prema svojoj novoj prijateljici sa zastrašujućim rezultatima. Film je dostupan u kinima.

4. Plane

Nakon što u ratnoj zoni herojski prizemlji zrakoplov oštećen u oluji, neustrašivi pilot nađe se unutar borbe više milicija koje planiraju zrakoplov i njegove putnike zauzeti za taoce. Ovaj film koji neodoljivo podsjeća na akcijske filmove devedesetih, dostupan je u kinima.

3. A Man Called Otto

Otto je mrzovoljni i tvrdoglavi udovac koji je nakon smrti žene odustao od života i želi okončati sve. Kada se živahna mlada obitelj doseli u susjednu kuću, on upoznaje brzopletu Marisol, što dovodi do prijateljstva koje će preokrenuti njegov svijet. Ovu dirljivu dramu možete pogledati u domaćim kinima.

2. Infinity Pool

Dok uživaju u all-inclusive odmoru na izoliranom otoku, James i Em Foster nakon fatalne nesreće u ljetovalištu razotkrivaju perverznu supkulturu hedonističkog turizma, bezobzirnog nasilja i nadrealnih užasa.

1. Missing

Nakon što joj je majka nestala na ljetovanju u Kolumbiji, njena kćer je pokušava pronaći od kuće koristeći alate koji su joj dostupni na internetu. Missing je nastavak hvaljenog filma Searching u kojemu cijelu radnju također gledamo kroz ekran računala.

Ostale top liste i najbolje filmove pogledaj ovdje!

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights