Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

3. Munich: The Edge of War

Povijesna drama o britanskom diplomatu koji uoči Drugog svjetskog rata putuje na Münchensku konferenciju 1938. gdje susreće bivšega kolegu s Oxforda koji sada radi za njemačku vladu te bivši prijatelji koji sada rade za suprotstavljene vlade postaju nevoljni špijuni koji se utrkuju da razotkriju nacističku tajnu. Film je dostupan na Netflixu.

2. The Fallout

Srednjoškolka Vada proživljava emocionalne posljedice koje doživljava nakon školske tragedije. Odnosi s njezinom obitelji, prijateljima i pogled na svijet zauvijek su izmijenjeni. Film je dostupan na streaming platformi HBO Max koja će uskoro biti dostupna i u Hrvatskoj.

1. Scream

Dvadeset pet godina nakon originalne serije ubojstava u Woodsborou, pojavljuje se novi Ghostface, a Sidney Prescott se mora vratiti kako bi otkrila istinu. Scream je peti film Wes Cravenove Scream franšize te je svojevrsni reboot franšize iako je direktni nastavak na Scream 4 iz 2011. Film trenutno igra u kinima.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights