Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca.

6. The Little Things

Krimi triler u kojemu pratimo dva detektiva koji love serijskog ubojicu. Priča je obavijena velom misterije te na momente podsjeća na Seven i Zodiac međutim The Little Things nije ni približno dobar kao Fincherovi filmovi. Najveća snaga ovoga filma svakako su tri oskarovca u glavnim ulogama – Denzel Washington, Jared Leto i Rami Malek.

5. Supernova

Partneri Sam i Tusker putuju Engleskom kako bi posjetili prijatelje, obitelj i mjesta iz svoje prošlosti. Otkako je Tuskeru prije dvije godine dijagnosticirana demencija, zajedničko im je vrijeme najvažnije što imaju međutim na površinu izlaze tajne i različite ideje o budućnosti. U glavnim ulogama su Colin Firth i Stanley Tucci.

4. Our Friend

Nakon što sazna da njegova bolesna supruga ima još samo šest mjeseci života, muškarac pronalazi neočekivanu podršku u najboljem prijatelju koji svoj život stavlja na čekanje i useljava se u njihov dom da pomogne, donoseći mnogo veći i dublji utjecaj nego što je itko mogao zamisliti. U glavnim ulogama su Casey Affleck, Jason Segel i Dakota Johnson.

3. Palmer

Nakon dvanaest godina u zatvoru, bivša srednjoškolska sportska zvijezda Eddie Palmer vraća se kući kako bi sredio svoj život i usput stvara nevjerojatnu vezu sa Samom, odbačenim dječakom iz problematičnog doma. Ipak, Palmerova prošlost mogla bi mu uništiti novi život i obitelj.

2. The Dig

Kako se nazire Drugi svjetski rat, bogata udovica unajmljuje arheologa da iskopa grobne humke na njezinom imanju. Kad dođu do povijesnog otkrića, odjeci britanske prošlosti odjekuju pred nesigurnom budućnošću. U glavnim ulogama su Carey Mulligan i Ralph Fiennes, a film je dostupan na Netflixu.

1. The White Tiger

Krimi drama o ambicioznom indijskom vozaču koji koristi svoju pamet i lukavost da pobjegne od siromaštva i uspne se na vrh, osvećujući se pritom onima koji su ga iskoristili. Film je dostupan na Netflixu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights