Najbolji filmovi koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca.

7. The Equalizer 3

Robert McCall se skrastio u južnoj Italiji, ali otkriva da su njegovi prijatelji pod kontrolom lokalnih kriminalnih šefova. Dok događaji postaju smrtonosni, McCall zna što mora učiniti: postati zaštitnik svojih prijatelja tako što će se suprotstaviti mafiji.

6. The Creator

Tijekom rata između ljudi i robota s umjetnom inteligencijom, bivši vojnik pronalazi tajno oružje – robota u tijelu malog djeteta.

5. A Million Miles Away


Biografski film o Joseu Hernandezu i njegovom putu od radnika na farmi do inženjera i astronauta. Priča o ustrajnosti, zajedništvu i žrtvovanju za ostvarenje naizgled nemogućeg sna.

4. A Haunting in Venice

Poirot, koji se nakon Drugog svjetskog rata umirovio, nevoljko odlazi na seansu. Kada jedan od gostiju bude ubijen, na bivšem detektivu je da ponovno otkrije ubojicu.

3. Flora and Son

Samohrana majka Flora ne zna što učiniti sa svojim buntovnim sinom tinejdžerom Maxom. Njezini napori da ga sačuva od nevolja doveli su je do pohabane akustične gitare, ispranog glazbenika iz LA-a i harmonije za ovu iscrpljenu dublinsku obitelj. Film je režirao John Carney poznat po glazbenim indie-dramama Sing Street, Begin Again i Once.

2. Saw X

Između događaja u filmovima ‘Saw’ i ‘Saw II’, bolesni i očajni John Kramer putuje u Meksiko na riskantan i eksperimentalni medicinski zahvat u nadi da će pronaći čudesni lijek za svoj rak, samo da bi otkrio da je cijela operacija prijevara onih najranjivijih. Naoružan novopronađenom svrhom, zloglasni serijski ubojica vraća se svom poslu, osvetivši se prevaranatima na svoj prepoznatljiv način kroz lukave, poremećene i domišljate zamke.

1. Dumb Money

Dumb Money ultimativna je priča o Davidu protiv Golijata, temeljena na ludoj istinitoj priči o svakodnevnim ljudima koji su promijenili Wall Street i obogatili se pretvarajući GameStop trgovinu video igrara u najpopularniju tvrtku na svijetu.

Ostale top liste i najbolje filmove pogledaj ovdje!

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights