Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

8. See How They Run

Mystery komedija smještena u London 1950-ih gdje se planovi za filmsku verziju hit predstave naglo prekidaju nakon što je ključni član ekipe ubijen.

7. The Greatest Beer Run Ever

Komična biografska drama inspirirana istinitom pričom o čovjeku koji je 1967. iz New Yorka krenuo u Vijetnam kako bi svojim prijateljima iz djetinjstva donio pivo dok se bore u Vijetnamskome ratu.

6. Smile

Nakon što je svjedočila bizarnom, traumatičnom incidentu koji uključuje pacijenta, dr. Rose Cotter počinje doživljavati zastrašujuće događaje koje ne može objasniti. Rose se mora suočiti sa svojom mučnom prošlošću kako bi preživjela i pobjegla od svoje užasne nove stvarnosti.

5. Bros

Romantična komedija o dva muškarca koji ne vole biti u ozbiljnim vezama ali zajedno ipak odluče vezi dati priliku.

4. Barbarian

Žena koja odsjeda u Airbnb-u otkriva da kuća koju je unajmila nije onakva kakvom se čini.

3. Pearl

Zarobljena na izoliranoj farmi svoje obitelji, Pearl se mora brinuti za svog bolesnog oca pod ogorčenim i nadmoćnim nadzorom svoje pobožne majke. Pearl je prequel horora X koji smo gledali u ožujku i pokazuje kako su žudnja za glamuroznim životom kakav je viđala u filmovima, ambicije, iskušenja i represije stvorile zlikovku iz originalnog filma.

2. Moonage Daydream

Dokumentarni film koji istražuje kreativno i glazbeno putovanje Davida Bowieja.

1. The Woman King

Povijesni ep inspiriran istinitim događajima koji su se zbili u Kraljevstvu Dahomeju, jednoj od najmoćnijih država Afrike u 18. i 19. stoljeću.

Naše ostale top liste i liste najboljih filmova u svakom mjesecu, pronađi ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights