Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

6. Malignant

Madison je paralizirana šokantnim vizijama užasnih ubojstava, a njezina se muka pogoršava kad otkrije da su ti snovi zapravo zastrašujuća stvarnost. Novi horor Jamesa Wana trenutno igra u domaćim kinima.

5. Cry Macho

Nekadašnju rodeo zvijezda i uzgajivač konja preuzima posao dovođenja sina svog bivšeg šefa iz Meksika. Prisiljeni krenuti zaobilaznim putovima iz Meksika prema Teksasu, neobični par suočava se s neočekivano izazovnim putovanjem tijekom kojeg od svijeta umorni kauboj pronalazi neočekivane veze i vlastiti osjećaj iskupljenja. 91-godišnji Clint Eastwood glumi glavnu ulogu i režirao je film koji bi mu vrlo vjerojatno mogao biti posljednji. Film možete pogledati u kinima.

4. The Card Counter

Osvetnička priča i bivšem vojnom ispitivaču koji je postao kockar progonjen duhovima iz prošlosti. Scenarij i režiju potpisuje Paul Schrader koji je najpoznatiji kao scenarist Scorseseovih filmova Taxi Driver, Raging Bull, The Last Temptation of Christ i Bringing out the Dead.

3. The Eyes of Tammy Faye

Sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća Tammy Faye i Jim Bakker ponikli su od skromnih početaka kako bi stvorili najveću svjetsku religijsku televizijsku mrežu i tematski park, a bili su cijenjeni zbog svoje poruke ljubavi, prihvaćanja i prosperiteta. Ovaj biografski film pruža intimni pogled na izvanredan uspon, pad i iskupljenje kontroverzne televanđelistice Tammy Faye Bakker.

2. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Najnoviji Marvelov superjunak Shang-Chi majstor je Kung Fua koji se prisiljen suočiti se sa svojom prošlošću nakon što je uvučen u organizaciju Ten Rings. Film još uvijek igra u kinima.

1. No Time to Die

Bond je napustio aktivnu službu no njegova mirovina je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom. No Time to Die bio je peti i posljednji puta da je Daniel Craig glumio Agenta 007. Film se prikazuje u domaćim kinima, a našu recenziju novog Bond filma možete pročitati ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights