najbolji filmovi rujna

Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetsku premijeru prošloga mjeseca.

5. Mulan

Igrana verzija Disneyevog klasika iz 1998. u kojoj se mlada djevojka prerušuje u muškarca kako bi zauzele očevo mjesto u kineskoj vojski i spasila ga od sigurne smrti. Film možete pogledati u domaćim kinima.

4. Enola Holmes

Kada tinejdžerica Enola Holmes, mlađa sestra Sherlocka Holmesa, otkrije da joj je majka nestala, kreće u potragu za njom te i sama postaje detektivka nadmudrivši svog slavnoga brata i razotkrivši opasnu zavjeru. Enolu Holmes možete pogledati na Netflixu.

3. I’m Thinking of Ending Things

Psihološka drama Charlieja Kaufmana u kojoj mlada žena puna sumnji sa svojim novim dečkom putuje na osamljenu farmu njegovih roditelja. Po dolasku počne preispitivati sve što je mislila da zna o njemu i o sebi. Film je dostupan na Netflixu.

2. The Social Dilemma

Netflixov dokumentarac koji istražuje opasan utjecaj društvenih mreža na ljude i uključuje tehnološke stručnjake koji dižu uzbune o vlastitim kreacijama.

1. The Devil All The Time

Krimi drama o mladiću posvećenom zaštiti onih koje voli i zlokobnim likovima koje susreće u poslijeratnom gradiću koji vrvi korupcijom i brutalnošću. Ovaj film također možete pogledati na Netflixu.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights