Najbolji filmovi koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca.

4. Godzilla x Kong: The New Empire

Nakon njihovog eksplozivnog obračuna, Godzilla i Kong moraju se ujediniti protiv kolosalne prijetnje koja dovodi u pitanje ne samo njihovo postojanje – već i naše vlastito. Film trenutno gledamo u domaćim kinima.

3. Love Lies Bleeding

Romantični krimi triler o povučenoj voditeljici teretane Lou koja se zaljubljuje u Jackie, ambicioznu bodybuildericu koja se zaustavila u gradu na putu za natjecanje u Las Vegasu. Njihova ljubav raspiruje nasilje, uvlačeći ih duboko u mrežu Louine kriminalne obitelji.

2. Late Night with the Devil

Televizijski prijenos uživo 1977. pođe užasno po zlu, oslobađajući zlo u dnevne sobe nacije.

1. Dune: Part Two

Dune 2 prati mitsko putovanje Paula Atreidesa dok se ujedinjuje s Chani i Fremenima na putu osvete zavjerenicima koji su uništili njegovu obitelj. Suočen s izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog svemira, Paul nastoji spriječiti užasnu budućnost koju samo on može predvidjeti. Novi Dune ne samo da je najbolji film mjeseca nego je uvjerljivo i najbolji film godine, a vjerojatno će na toj poziciji ostati do kraja godine. Našu recenziju nove Dine pročitaj OVDJE.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights