Najbolji filmovi koji su imali svjetsku premijeru rezerviranu za ožujak 2023. među najboljima smo koje smo imali priliku gledati ove godine. Ovo je sedam najboljih.

7. Shazam! Fury of the Gods

Billy Batson i njegova udomljena braća i sestre, koji se pretvaraju u superheroje govoreći čarobnu riječ “Shazam!”, prisiljeni su vratiti se u akciju i boriti se protiv Kćeri Atlasovih koje moraju spriječiti da iskoriste oružje koje bi moglo uništiti svijet.

6. Champions

Nakon incidenta na terenu, sud je tvrdoglavom košarkaškom treneru naredio da trenira momčad igrača s intelektualnim poteškoćama. Ubrzo shvaća da unatoč njegovim sumnjama, zajedno ovaj tim može ostvariti više nego što su ikad zamislili.

5. Tetris

Priča o tome kako je jedna od najpopularnijih svjetskih videoigara pronašla put do igrača diljem svijeta. Biznismen Henk Rogers i izumitelj Tetrisa Alexey Pajitnov udružuju snage u SSSR-u, riskirajući sve kako bi Tetris doveli do masa.

4. Scream VI

Nakon Ghostfaceovih ubojstava iz prošloga filma, četiri preživjela napuštaju Woodsboro i započinju novo poglavlje života u New Yorku.

3. Creed III

Adonis uživa u uspješnoj karijeri i obiteljskom životu, ali kada se prijatelj iz djetinjstva i nekadašnji boksački fenomen ponovno pojavi, njihov okršaj je više od obične borbe. Creed III je redateljski debi Michaela B. Jordana koji tumači i naslovnu ulogu.

2. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Šarmantni lopov i skupina nevjerojatnih avanturista pripremaju epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu opasno po zlu kada naiđu na pogrešne ljude.

1. John Wick: Chapter 4

John Wick pronalazi način kako pobijediti The High Table. Ali prije nego što uspije zaslužiti svoju slobodu, Wick se mora suočiti s novim neprijateljem s moćnim saveznicima diljem svijeta i silama koje stare prijatelje pretvaraju u neprijatelje.

Naše ostale top liste pronađi ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights