Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

9. The Adam Project

Nakon što se slučajno sruši u 2022., pilot borbenog aviona koji putuje kroz vrijeme, Adam Reed, udružuje se sa svojim 12-godišnjom verzijom u misiji spašavanja budućnosti. Film je dostupan na Netflixu.

8. The Lost City

Povučena spisateljica ljubavnih romana je s modelom koji se nalazi na naslovnici na turneji kojom promovira novu knjigu. Oboje se nađu u avanturi u divljini džungle nakon što ju otme ekscentrični milijarder koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada. Film trenutno igra u domaćim kinima.

7. After Yang

U bliskoj budućnosti, obitelj razmišlja o pitanjima ljubavi, povezanosti i gubitka nakon što se njihov A.I. pomoćnik neočekivano pokvari.

6. Fresh

Užasi modernih spojeva viđeni kroz prkosnu borbu jedne mlade žene da preživi neobične apetite svog novog dečka. Fresh počinje kao tipična romantička komedija, no brzo se pretvara u triler pa čak i horror film.

5. Turning Red

13-godišnja djevojčica Meilin pretvara se u divovsku crvenu pandu kad god se previše uzbudi ili je pod stresom. Novi Pixarov film trenutno igra u domaćim kinima.

4. The Outfit

Stručni krojač čiji su glavni klijenti obitelj zlobnih gangstera, mora nadmudriti opasnu skupinu mafijaša kako bi preživio kobnu noć.

3. X

1979. grupa mladih filmaša krenula je snimati porno film u ruralnom Teksasu, ali kada ih njihovi povučeni, stariji domaćini uhvate na djelu, glumci se zateknu u borbi za život.

2. Everything Everywhere All at Once

Ostarjela kineska imigrantica upletena je u suludu avanturu u kojoj samo ona može spasiti svijet istražujući druge svemire koji se povezuju sa životima koje je mogla voditi. Nažalost, to ju vodi u još veću avanturu kada se nađe izgubljena u beskonačnim svjetovima multiverzuma.

1. The Batman

Kada sadistički serijski ubojica Riddler počne ubijati ključne političke ličnosti u Gothamu, Batman je prisiljen istražiti skrivenu korupciju u gradu i ispitati umiješanost svoje obitelji. Film još uvijek možete pogledati u kinima a našu recenziju pročitaj OVDJE.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights