Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

4. Godzilla vs. Kong

Četvrti film MonsterVerse serijala napokon nam donosi sukob dva legendarna titana – King Konga i Godzille! Znanstvenici i Kong kreću na opasno putovanje kako bi pronašli njegov pravi dom ali na putu im se nađe razjarena Godzilla. Dok se ovi mitski protivnici susreću u spektakularnoj bitci, sudbina svijeta visi o koncu. Film trenutno igra u domaćim kinima.

3. Raya and the Last Dragon

U carstvu poznatom kao Kumandra, ratnica Raya odlučna je u pronalaženju posljednjega zmaja kako bi spasila čovječanstvo i ponovno ujedinila drevnu Kumandru. Film se još uvijek može pogledati u kinima.

2. Nobody

Zvijezda Better Call Saula Bob Odenkirk je Hutch Mansell, ljubazni i brižni otac i suprug koji često biva zanemaren – sve dok jedan događaj u njemu ne pokrene uspavani instinkt za nasiljem. Nobody su mnogi prozvali crnohumornim John Wickom, a od danas i njega mozete pogledati u kinima.

1. Zack Snyder’s Justice League

Nakon vrlo uspješnog hashtaga #ReleaseTheSnyderCut, fanovi su napokon dobili dugoočekivanu redateljsku verziju filmu Justice League iz 2017. Naime, redatelj Zack Snyder je nakon samoubojstva kćeri Autumn (kojoj je posvetio ovaj film) napustio originalan film u postprodukciji te ga je završio Joss Whedon. Film nije dobro prošao ni kod publike ni na kinoblagajnama te je DC odlučio Snyderu dati dodatnih 70 milijuna $ kako bi napokon snimio svoju prvotnu verziju filma. Snyder Cut tako traje čak četiri sata i ponovno donosi priču o Ligi Pravde koja spašava svijet od Steppenwolfa i Darkseida, no ovoga puta sa novim i izmijenjenim scenama. Film se može pogledati na HBO GO.

https://www.youtube.com/watch?v=vM-Bja2Gy04
+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights