Najbolji filmovi koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca.

9. No Hard Feelings

Na rubu gubitka doma iz djetinjstva, Maddie nailazi na neobični oglas za posao: bogati i prebrižni roditelji traže osobu koja će izlaziti s njihovim introvertnim 19-godišnjim sinom, prije nego što ode na fakultet. Na vlastito iznenađenje, Maddie ubrzo otkriva da to neće biti lagan zadatak.

8. The Flash

Barry Allen koristi svoju super brzinu kako bi promijenio prošlost, ali njegov pokušaj da spasi svoju obitelj stvara svijet bez super heroja, tjerajući ga da se utrkuje za svoj život kako bi mogao spasiti budućnost.

7. Indiana Jones and the Dial of Destiny

U petome filmu o najdražem arheologu, Indiana Jones utrkuje se s vremenom kako bi pronašao legendarni artefakt koji može promijeniti tijek povijesti.

6. Elemental

Pixarov novi film smješten je u svijet u kojem četiri osnovna elementa vatra, zemlja, voda i zrak žive i koegzistiraju. Unatoč njihovim očitim i temeljnim razlikama oni će shvatiti da su mnogo sličniji nego što su mislili i da je ono što se nalazi iznutra puno važnije od onoga što je izvana.

5. Extraction II

U nastavku Netflixovog hita iz 2020., Tyler Reke se vraća dobivši zadatak da iz jednog od najsmrtonosnijih zatvora na svijetu spasi obitelj koja je prepuštena na milost i nemilost gruzijskog gangstera. Kada se ekstrakcija zahukta i gangster umre u žaru borbe, njegov jednako nemilosrdni brat prati Rakea i njegov tim do Beča kako bi se osvetio.

4. Asteroid City

Radnja novog filma Wesa Andersona odvija se 50-ih godina prošloga stoljeća, a film prati djecu i roditelje koji dolaze u pustinjski grad na konvenciju Junior Stargazer/Space Cadet koja okuplja astronome, nastavnike, obitelji tinejdžera zainteresiranih za astronomiju te vojsku. Svi oni očekuju ugodno druženje protkano zajedništvom i natjecanjem u znanju, no umjesto toga svjedoče kaosu nakon što dolazi do prekida konvencije zbog “događaja koji mijenjaju svijet”.

3. Nimona

Kada vitezu u futurističkom srednjovjekovnom svijetu smjeste zločin koji nije počinio, jedina osoba koja mu može pomoći da dokaže svoju nevinost je Nimona, nestašna tinejdžerka koja se može pretvoriti u bilo koju životinju.

2. Past Lives

Nora i Hae Sung, dvoje nerazdvojnih prijatelja iz djetinjstva, izgube kontakt nakon što Norina obitelj emigrira iz Južne Koreje. Dvadeset godina kasnije, ponovno se susreću u jednom sudbonosnom tjednu dok se suočavaju s pojmovima ljubavi i sudbine.

1. Spider-Man: Across the Spider-Verse

Miles Morales katapultira se kroz Multiverse, gdje se susreće s timom Spider-ljudi zaduženih za zaštitu njegovog postojanja. Kad se heroji sukobe oko toga kako se nositi s novom prijetnjom, Miles mora redefinirati što znači biti heroj.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights