Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

6. Good Luck to You, Leo Grande

55-godišnja udovica Nancy Stokes prilično je sigurna da nikada nije imala dobar seks , ali umirovljena učiteljica koja žudi za avanturom i ljudskom vezom konačno je odlučila učiniti nešto po tom pitanju. Ona čak ima i plan koji uključuje anonimnu hotelsku sobu i mladog seksualnog djelatnika koji sebe naziva Leo Grande.

5. The Black Phone

Nakon što ga je ubojica djece oteo i zaključao u zvučno izolirani podrum, 13-godišnji dječak na isključeni telefon u podrumu počinje primati pozive od ubojičinih prijašnjih žrtava.

4. Lightyear

Pixarov spin-off Toy Story filmova u kojemu napušteni svemirski rendžer Buzz Lightyear nailazi na vojsku nemilosrdnih robota kojima zapovijeda Zurg koji pokušavaju ukrasti njegov izvor goriva koji mu je potreban da se napokon vrati kući.

3. Elvis

Životna priča Elvisa Presleya, od njegova djetinjstva do toga da je postao rock i filmska zvijezda 1950-ih, viđena kroz komplicirani odnos s njegovim zagonetnim menadžerom, Pukovnikom Tomom Parkerom.

2. Hustle

Košarkaški skaut u Španjolskoj otkriva fenomenalnog igrača ulične košarke kojega vidi kao svoju priliku da se vrati u NBA. Film je dostupan na Netflixu.

1. Cha Cha Real Smooth

Nakon što završi fakultet i bez jasnog cilja za budućnost, 22-godišnji Andrew počinje raditi kao pokretač zabave na bar mitzvama gdje sklapa jedinstveno prijateljstvo s mladom mamom i njenom kćeri tinejdžerkom. Cha Cha Real Smooth je osvojio nagradu za najbolji film na festivalu Sundance, a osim što glumi glavnu ulogu, mladi Cooper Raiff je i režirao, napisao scenarij i producirao film.

Naše ostale top liste i liste najboljih filmova u svakom mjesecu, pronađi ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights