Pregled kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca.

5. Child’s Play

Child’s Play je reboot istoimenog horor klasika iz 1988. i osmi je film u ovoj franšizi o ubojitoj lutki imena Chucky. U ovom nastavku majka 13-stogodišnjem sinu za rođendan pokloni high-tech lutku Chucky koja mu postane najbolji prijatelj, no lutka najednom oživi i počne terorizirati susjedstvo. Majku glumi Aubrey Plaza, a Chuckyju je glas posudio Mark Hamill aka Luke Skywalker.

4. I Am Mother

Netflixov sci-fi o tinejdžerici Clari koju u post-apokaliptičnom bunkeru odgaja „Majka“, android koji bi trebao pomoći u ponovnom naseljavanju Zemlje. Njihova jedinstvena veza ugrožena je kada se pojavi misteriozni stranac s alarmantnim vijestima.

3. Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

Ovaj dokumentarac o Bobu Dylanu oslikava uznemireni duh Amerike 1975. godine i radosnu glazbu koju je Dylan izveo tijekom jeseni te godine. Spoj činjenica i fantazije, ‘Rolling Thunder‘ je jedinstveno iskustvo od majstora redatelja Martina Scorsesea koji iza sebe ima već nekoliko hvaljenih glazbenih dokumentaraca.

2. Yesterday

Simpatična britanska komedija o glazbeniku koji se budi u alternativnoj stvarnosti gdje je on jedina osoba koja se sjeća legendarnih Beatlesa. U glavnim ulogama su Himesh Patel i Lily James, a u filmu se pojavljuje i Ed Sheeran. Film je režirao Oscarovac Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire,  127 Hours).

1. Toy Story 4

Četvrti nastavak najboljeg filmskog animiranog serijala svih vremena. Woody, Buzz Lightyear i ostatak ekipe kreću na putovanje s Bonnie i novom igračkom po imenu Forky. Putovanje se pretvara u neočekivano ponovno okupljanje dok se Woody ponovno susretne sa davno izgubljenom prijateljicom Bo Peep. Dok Woody i Bo raspravljaju o starim danima, uskoro počinju shvaćati da se njihova mišljenja veoma razlikuju kad je riječ o onome što žele od života kao igračke.

Naše ostale filmske vijesti možete pročitati ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights