Najbolji filmovi koji su svjetsku premijeru imali prošloga mjeseca.

4. Blue Beetle

Nedavno diplomirani Jaime Reyes vraća se kući pun težnji za svojom budućnošću, samo da bi otkrio da dom nije baš onakav kakav je napustio. Dok traži svoju svrhu u svijetu, sudbina se umiješa kada se Jaime neočekivano nađe u posjedu moćne relikvije vanzemaljske biotehnologije koja mu daje nevjerojatne moći.

3. Gran Turismo

Inspirativna, istinita priča o gameru koji je osvojio Nissanovo natjecanje u igrici Gran Turismo i dobio priliku postati pravi profesionalni vozač trkaćih automobila.

2. Bottoms

Film redateljice Emme Seligman priča je o dvije nepopularne maturantice koje u svojoj srednjoj školi osnuju fight club! Ali ne kako bi rušile svjetski poredak, već kao način da prije mature izgube nevinost s cheerleadersicama.

1. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Nakon što su godinama bili odsječeni od ljudskoga svijeta, Ninja Kornjače kreću u borbu protiv bande mutanata kako bi osvojili srca Njujorčana i napokon postali prihvaćeni kao normalni tinejdžeri. Riječ je o jako zabavnoj novoj verziji dobro nam poznatih likova. Jedan od scenarista na ovom filmu bio je i Seth Rogen, a likovima su glasove posuđivali Jackie Chan Paul Rudd i drugi.

Ostale top liste i najbolje filmove pogledaj ovdje!

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights