Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

6. Beast

Oca i njegove dvije kćeri na putovanju u Africi progoni golemi odmetnuti lav s namjerom da dokaže da Savana ima samo jednog vrhunskog grabežljivca. Film trenutno igra u domaćim kinima.

5. Fall

Za najbolje prijateljice Becky i Hunter, život se sastoji od svladavanja strahova i pomicanja granica. Ali nakon što se popnu na 600 metara visok napušteni radijski toranj, nađu se bez puta natrag dolje. Sada će njihove stručne penjačke vještine biti stavljene na kušnju dok se očajnički bore da prežive vremenske nepogode, nedostatak zaliha i visine koje izazivaju vrtoglavicu.

https://www.youtube.com/watch?v=aa5MXOMN1lM

4. Bodies Bodies Bodies

U izoliranoj obiteljskoj vili, grupa bogatih 20-godišnjaka odlučuje igrati Bodies Bodies Bodies, igru u kojoj je jedan od njih potajno “ubojica”, dok ostali pokušavaju “pobjeći”. Stvari se pogoršavaju kada se počnu pojavljivati stvarna tijela, što pokreće paranoičan i opasan lanac događaja.

3. Thirteen Lives

Istinita priča o nevjerojatnom spašavanju dvanaest dječaka i njihovog nogometnog trenera koji 2018. proveli 17 dana duboko u poplavljenoj spilji na Tajlandu.

2. Bullet Train

Nesretni plaćeni ubojica Ladybug odlučan je mirno obaviti svoj posao nakon što mu je zadnjih nekoliko misija pošlo po zlu. Sudbina, međutim, ima planove jer ga nova misija dovodi u sukob sa smrtonosnim ubojicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vlaku na svijetu.

1. Prey

Priča o podrijetlu Predatora u zemlji Komanča prije 300 godina. Vješta ratnica Naru bori se da zaštiti svoje pleme od jednog od prvih visokorazvijenih Predatora koji su sletjeli na Zemlju.

Naše ostale top liste i liste najboljih filmova u svakom mjesecu, pronađi ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights