Donosimo vam listu kritički najbolje ocijenjenih filmova koji su svjetske premijere imali prošloga mjeseca.

6. Annette

Mjuzikl s elementima fantazije o stand-up komičaru i njegovoj ženi opernoj pjevačici kojima će život promijeniti rođenje njihove kćeri Annette, tajanstvene djevojčice s izuzetnom sudbinom.

5. Stillwater

Bill Baker iz Oklahome putuje u Marseille kako bi posjetio svoju otuđenu kćer Allison koja je u zatvoru zbog ubojstva za koje tvrdi da ga nije počinila. Suočen s jezičnim barijerama, kulturološkim razlikama i kompliciranim pravnim sustavom, Bill gradi novi život u Francuskoj boreći se da oslobodi kćer.

4. Candyman

Nastavak istoimenog horora iz 1992., u kojemu Anthony saznaje istinitu priču o Candymanu što nesvjesno otvara vrata složenoj prošlosti koja razotkriva njegov vlastiti razum i oslobađa zastrašujući val nasilja.

3. Free Guy

Bankovni blagajnik shvaća da je zapravo pozadinski lik u brutalnoj video igri naziva Free City koja će uskoro zauvijek ostati offline.

2. CODA

Ruby je jedina osoba koja čuje u svojoj obitelji gluhih. Kad je obiteljski ribolovni posao ugrožen, Ruby se nalazi razapeta između ljubavi prema glazbi i straha od napuštanja roditelja.

1. The Suicide Squad

Superzlikovci Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker i zbirka luđaka iz zatvora Belle Reve pridružuju se supertajnoj, super-sjenovitoj Operativnoj Skupini X i odlaze na udaljeni, neprijateljski okupirani otok Corto Maltese. Režiju ovog zabavnog i nasilnog nastavka filma iz 2016. potpisuje James Gunn koji je najpoznatiji po Guardians of the Galaxy filmovima.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights