Mjesto tišine treći nastavak

A Quiet Place, odnosno Mjesto tišine, dobiva svoj treći nastavak. Iako se već neko vrijeme priča kako će se snimati novi film u ovoj franšizi, do sada se nije govorilo o direktnom nastavku. Odnosno, kako će se napraviti film koji pripada ovom svijetu, ali ne prati radnju i likove iz prva dva filma.

No Paramount je sada najavio kako se radi na trećem nastavku koji će se vezati na Mjesto tišine 2. Detalji se naravno još uvijek ne znaju. Mogli bismo reći, stvari su tihe… Tako još ne znamo vraća li se ponovno redatelj i scenarist John Krasinski ili će snimanje trećeg nastavka prepustiti nekom drugom.

Ali za pretpostaviti je kako će se vratiti i on i glumci/ce Emily Blunt, Millicent Simmonds te Noah Jupe. Odnosno svi članovi obitelji Abbott koji se bore protiv vanzemaljaca oštrog sluha. Jedino što jest poznato je kako bi film u kinima trebao izaći 2025. godine.

Osim ovog direktnog nastavka, Mjesto tišine će doista dobiti i svoj spin-off. Njega će režirati Michael Sarnoski, a Krasinski će biti producent. Priča prati događaje unutar istog svijeta, ali s novim likovima. Datum izlaska filma je 22. rujna iduće godine, no još se ne zna tko će u njemu glumiti.

Naše ostale filmske vijesti pročitaj ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights