Spider-Man se vraća u MCU

Nakon što je prije nekoliko tjedana objavljena šokantna vijest o razlazu Sonyja i Marvela, danas nam stižu dobre vijesti. Spider-Man se vraća u MCU jer je postignut novi dogovor.

Detalji dogovora nisu poznati, ali čini se da će idući Spider-Man film zajedno producirati Kevin Feige i Amy Pascal. Ono što fanove može posebno veseliti je da će treći Spider-Man film izaći već 16. srpnja 2021. godine što će ga službeno činiti dijelom iduće MCU faze. Taj datum ga smješta točno između novog Doctora Strangea i Thora. Osim solo filma, Spider-Man će se pojaviti i u jednom od ostalih Marvel filmova, ali nije objavljeno u kojem.

I Amy Pascal i Kevin Feige su izrazili svoje zadovoljstvo ovim dogovorom, a posebno je zanimljiva bila izjava Marvelovog producenta. On je rekao sljedeće: “Spider-Man je snažna ikona i heroj čija priča prelazi sve uzraste i publiku diljem svijeta. On je također jedini heroj sa supermoći prelaska filmskih svemira, tako da, dok Sony nastavlja razvijati svoj Spidey-verse, nikada ne znate kakva iznenađenja budućnost nosi“.

Ova izjava snažno aludira na mogućnost korištenja Spider-Mana u zasebnom Sonyjevom svijetu, odnosno njihovim filmovima kao što je Venom. Samo je pitanje na koji način će se ti prijelazi točno ostvariti i hoće li se u konačnici Marvelov i Sonyjev svijet i službeno filmski spojiti.

Naše ostale filmske vijesti možete pročitati ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights