MCU filmovi

U ranim jutarnjim satima po hrvatskom vremenu, stigla je bomba iz Marvela. Naime, ranije od očekivanog najavljeni su novi MCU filmovi, njih čak 10. Filmovi su sljedeći:

The Eternals, Black Widow, Shang-Chi: And the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange it he Multiverse of Madness, Black Panther 2, Guardians of the Galaxy 3, Thor: Love and Thunder, Captain Marvel 2, Blade i Fantastic Four.

Ovi MCU filmovi trebali bi izaći od 2020. do 2021. Ili 2022. Zadnji potvrđeni datum jest u 2021. no svi navedeni MCU filmovi nisu još dobili pripadajući datum izlaska. Koliko je poznato jedini film od nabrojenih koji se trenutno snima jest Black Widow tako da još uvijek nismo dobili veću količino promo materijala i snimki vezanih uz ove filmove.

No ono što znamo o pojedinim filmovima jest casting i datumi izlaska. Tako smo dobili informaciju da će The Eternals režirati Chloe Zhao, a film će izaći 6.11. 2020. Dio filma bit će i Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh i Don Lee.

Idući MCU film koji bi trebao izaći je Shang-Chi: And the Legend of the Ten Rings i to 12.2.2021., a režiju će potpisati Destin Daniel Cretton. Tony Leung bi trebao glumiti dugo očekivanog negativca Mandarina, a Shang-Chi bi trebo biti utjelovljen od strane Simua Liua.

Nastavak Doctora Strengea trebao bi izaći 7.5.2021., a kako je najavljenu, u njemu će glumiti i Elisabeth Olsen, Marvelovim fanovima poznata kao Scarlet Witch. Kao što smo u prošlom broju Marvel vijesti najavili, među novim filmovima bit će i Thor 4, a najveće iznenađenje svakako je Natalie Portman u ulozi ženskog Thora.

Kao što se i predviđalo, potvrđeno je da će Black Widow film izaći 1.5.2020., a u njemu će se uz Scarlet Johansson pojaviti i  Florence Pugh, David Harbour i Rachel Weisz.

U neslužbenom dijelu najava, Feige je potvrdio da su u fazi razvoja Blade i Fantastična četvorka s tim da je najavio da bi Bladea trebao utjeloviti dvostruki oskarovac, Mahershala Ali. U svemu tome, Feige nije propustio spomenuti ni mutante, ali nije želio reći ništa konkretno. Najvjerojatnije će oni biti uvedeni na mala vrata u MCU s nekim manje poznatim likovima koji će otvoriti put dolasku najpoznatijih mutanata.

Naše ostale vijesti pročitajte ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights