Marvel vijesti

Black Widow (Crna udovica)

U prvom broju Marvel vijesti govorili smo ponešto o nadolazećim MCU filmovima. Među njima će se naći i Black Widow (Crna udovica). Dok će se u ulozi ove tajne agentice ponovno naći Scarlett Johansson, Marvel je u potrazi za glumicom koja bi uz nju trebala ostvariti veliku ulogu u filmu. Pojedinosti se još ne znaju no čini se da se Marvel nada da će ta glumica biti Emma Watson. Watson je svoju glumačku popularnost ostvarila u serijalu Harry Potter kao Hermione Granger, a sada bi mogla postati i dio Marvelovog svijeta koji se iz filma u film sve više širi. Osim nje, u obzir navodno dolaze i Alice Englert, Dar Zuzovsky te Florence Pugh. Najpoznatije ime među njima ipak je Watson te bi je svakako bilo zanimljivo vidjeti u MCU. Osim ove uloge, glasine kruže da Marvel traži i negativca za film. Radilo bi se o “crnom britanskom ili afričkom glumcu” koji bi glumio “opasnog i misterioznog” lika. No ovdje još nije bilo riječi o konkretnim imenima.

Eternals

Među novim filmovima koji bi trebali izaći u idućoj Marvelovoj fazi jesu Eternals. Budući da mnogi MCU fanovi nisu toliko upućeni u Marvelov stripovski svijet, Kevin Feige ih je odlučio zainteresirati izjavom kako će Eternals biti epski film čija će se radnja protezati kroz nekoliko desetaka tisuća godina. To svakako zvuči ambiciozno i riskantno no ni jedan ni drugi pojam nisu strani ni Feigeju ni Marvelu kao takvom. Ipak, još nam ostaje za vidjeti hoće li ovaj projekt ići stopama Čuvara galaksije ili će ipak završiti kao Inhumans – realizacijska noćna mora koja je službeno najavljena kao film da bi ipak završila kao TV serija i potom bila otkazana.

Marvel vijesti

James Gunn

Nakon odlaska Jamesa Gunna pojavili su se novi problemi za Marvel i MCU. Po njegovom prelasku u DC krenule su glasine kako je četvrta faza Marvelovih filmova koja bi trebala početi s novim Spider-Manom u opasnosti. Razlog za to je, kako se navodilo, da je upravo on trebao voditi novu fazu kao što su prethodne bile vođene od strane Jossa Whedona i braće Russo. Kevin Feige je to opovrgnuo rekavši kako je Gunnov utjecaj bio ograničen na Čuvare galaksije i da bi na tome ostao. Cijela priča je prema Feigeju prenapuhana. Ono što jest potvrdio je da se Marvel sada ipak više koncentrira na neke nove projekte, a ne na treći nastavak Čuvara galaksije koji se sve do Gunnovog odlaska trebao sigurno dogoditi.

Deadpool i X-Meni

Dok čekamo da izađe Dark Phoenix, vjerojatno posljednji Foxov film o mutantima (jer pitanje je hoće li New Mutants ikada ugledati svjetlo dana) stižu nam nove Marvel vijesti o X-Menima. Kako doznajemo, Marvel u potpunosti planira promijeniti glumačku ekipu što znači da nas očekuju novi Charles Xavier i Magneto. Ono što nas može veseliti jest da nas ne očekuje novi Deadpool. Ne, nije Marvel odustao od korištenja Deadpoola u svojim filmovima već je, ako je vjerovati glasinama, odlučio da je Ryan Reynolds doista savršen za ovu ulogu.

Naše ostale filmske i Marvel vijesti možete pročitati ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights