Redatelj filma Call Me By Your Name za Universal režira reboot Scarfacea po scenariju braće Coen.

Priča o Scarfaceu ispričana je već nekoliko puta, a najpoznatija je verzija iz 1983. redatelja Briana De Palme s Al Pacinom u glavnoj ulozi. To je reboot originala Howarda Hawksa iz 1932. koji je inspiriran Al Caponeom i njegovim gangsterskim danima u Chicagu.

Luca Guadagnino će svoju kriminalističku priču o imigrantu smjestiti u Los Angeles, a na scenariju rade višestruki oskarovci Ethan i Joel Coen.

Talijanski redatelj najpoznatiji je kao redatelj filma Call Me By Your Name koji mu je donio Oscar nominaciju za najbolji film, a nisu mu strani rebootovi budući da je prije nekoliko godina režirao novu verziju horora Suspiria svoga sunarodnjaka Daria Argenta.

Zaposleni Guadagnino trenutno za HBO završava seriju We Are Who We Are, a za Warner Bros. radi na remakeu filma Lord of the Flies. Planira i nastavak svoga hita Call Me By Your Name koji će se zvati Find Me i ponovno će glumiti Timothée Chalamet, Armie Hammer i Michael Stulhbarg iz originala.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights