Pingvin Colin Farrell

Mnogi su ostali u čudu kada su vidjeli kako “Pingvin” Colin Farrell izgleda u novom Batman filmu. Glumac je izgledao potpuno neprepoznatljivo. Na trenutke je zaista teško povjerovati kako se radi o Farrellu.

Iako je i Danny DeVito u filmu Batman se vraća iz 1992. bio pod velikom šminkom, to nije ni približno onome što smo dosad imali priliku vidjeti iz filma The Batman. DeVitov Pingvin bio je mračan, ali u stilu redatelja Tima Burtona. Ono što Matt Reeves radi s novim Batmanom, čini se, mogla bi biti „realnija“ verzija ovog lika, odnosno svih likova u filmu.

Cijela produkcija Batmana zasad je uspjela ostati relativno tajna. Bar u okvirima 21. stoljeća kada informacije cure na sve strane. Zato je svaki detalj koji dobijemo kao novi dio slagalice koji će u konačnici stvoriti ovaj film. Posljednje otkriće bilo je ono o inspiraciji za nastanak ove verzije Pingvina.

Inspiracija iz Kuma

Naime, Farrell je u jednom intervjuu istaknuo kako mu je redatelj filma, Matt Reeves, kao inspiraciju istaknuo Fredu iz trilogije Kum. „Jer Fredo je osakaćen nevažnošću u kojoj živi, u obitelji punoj vrlo jakih, vrlo pametnih, vrlo sposobnih, vrlo nasilnih ljudi. Zato se on odluči na izdaju, jer je slab, on je na neki način slomljen i on osjeća bol“, rekao je Farrell.

Dodao je i kako je Oswald Cobblepot, odnosno Pingvin, u svojoj srži slomljen. Upravo to, smatra Farrell, je ono što hrani njegovu želju i ambiciju za uzdizanjem unutar kriminalnog svijeta.

Zanimljivo je kako je Farrell na kraju rekao da bi u idućem filmu volio istražiti taj Pingvinov uspjeh. U slučaju da drugog filma bude. Na njegovu sreću The Batman je bio kino hit tako da ćemo zasigurno imati priliku barem još jednom vidjeti Pingvina u akciji.

Naše ostale filmske vijesti pročitajte OVDJE.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights