Lady Gaga je u ranim pregovorima o tome da zajedno s Joaquinom Phoenixom glumi u nastavku Jokera redatelja Todda Phillipsa, Oscarom nagrađenog hita Warner Brosa koji je zaradio preko milijardu dolara na kino blagajnama.

Phillips već neko vrijeme piše scenarij zajedno s koscenaristom Jokera Scottom Silverom i konačno ga je pokazao studiju. Prošlog tjedna, Phillips je na društvenim mrežama otkrio naslov novog projekta — Joker: Folie à deux — naslov koji upućuje na psihološki poremećaj kod kojega dvije osobe koje su u bliskoj emocionalnoj vezi dijele iste psihoze i deluzije. I dok je na istoj objavi na društvenim mrežama prikazan Phoenix kako čita scenarij, glumčeva umiješanost još nije gotova stvar te Warner Bros. tek treba sklopiti dogovor s glumcem.

Šuška se da će se filmu pridružiti i Lady Gaga. Ako se postigne dogovor, Gaga bi glumila Harley Quinn. Međutim, ova nova Quinn postoji u drugačijem DC svemiru od Harley Quinn Margot Robbie, koja se nedavno pojavila u The Suicide Squad, kao i u nekoliko drugih filmova.

Ali to nije sve! Šuška se da će Joker 2 biti mjuzikl. Zanimljivo, prvi Joker je osvojio Oscara za najbolju glazbu, a Todd Phillips je producirao hit A Star Is Born u kojem su glumili Gaga i producent Jokera Bradley Cooper.

Phillips je za prvoga Jokera očito pronašao inspiraciju u Scorseseovim hitovima Taxi Driver i The King of Comedy, a za nastavak mu možda posluži Scorseseov mjuzikl New York, New York.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights