Kevin Costner režira novi film

Kevin Costner dobro je poznato ime u filmskoj industriji, a posljednje četiri godine najviše je radio na seriji Yellowstone. No osim svojih glumačkih sposobnosti, Costner je nekada davno pokazao i svoje redateljsko umijeće.

Tri puta je Costner sjedio u redateljskoj stolici. Prvo 1990. za Ples s vukovima koji je osvojio Oscara za najbolji film, a njemu donio nagradu za najboljeg redatelja i glumca. Drugi put 1997. za film Poštar, s kojim se nije proslavio. A posljednji put kada je Costner režirao film bilo je prije gotovo 20 godina. Naime, 2003. izašla su Divlja prostranstva. No čini se kako se Costner namjerava vratiti u redateljsko sedlo s vesternom Horizon.

Po svemu sudeći, priča će se protezati kroz 15 godina, a obuhvatit će vrijeme prije i nakon Američkog građanskog rata. Čini se kako riječ neće biti toliko o samom ratu, koliko o naseljavanju američkog zapada u tom razdoblju. Costner je rekao kako je to vrijeme bilo prepuno opasnosti i nepoznanica. Od vremenskih uvjeta do doticaja s urođeničkim narodima na tom području. Dodao je kako će Horizon ispričati iskrenu priču o tom dijelu povijesti s naglaskom na likove i njihove odluke koje su značile život ili smrt.

Okupljanje glumačke ekipe krenut će kroz naredni mjesec, a produkcija bi trebala početi u osmom mjesecu u saveznoj državi Utah.

Naše ostale filmske vijesti možeš pročitati OVDJE.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights