Josh Brolin Batman

Josh Brolin nedavno je gostovao u podcastu Happy Sad Confused u kojem je rekao kako je mogao postati Batman u trenutnom DC filmskom svemiru. Naime, nakon što je okončana trilogija koju je radio Christopher Nolan, Warner Bros. je počeo razvijati DC filmski svemir sa Zackom Snyderom.

Sve je započelo 2013. sa Snyderovim filmom Superman: Čovjek od čelika. Nakon toga došla je i nova verzija Batmana u filmu Batman v Superman: Zora pravednika. Kada je tek objavljeno kako će viteza tame tumačiti Ben Affleck, glumac je doživio mnogo neugodnih kritika. No u međuvremenu, fanovi su ga prihvatili kao Batmana. Čak kao jedan od boljih dijelova filma u kojem se prvi put pojavio. Nakon toga još se vratio u filmu Liga Pravde, te je snimao dodatne scene za Ligu Pravde Zacka Snydera, a pojavit će se kao Bruce Wayne i 2023. u filmu The Flash.

Snyderova odluka

No prije svega toga, Josh Brolin se našao u ranim razgovorima za ulogu zaštitnika Gothama u Batman v Superman. A razlog zašto do toga nije došlo je Snyderova odluka. Naime, Brolin je potvrdio kako je bio izuzetno zainteresiran za ovu ulogu. Kako je sam rekao, on kao Batman bio bi ili potpuni promašaj ili apsolutno odličan casting. Takvi izgledi su mu se svidjeli i intrigiralo ga je kako bi taj Batman izgledao, iako se pitao hoće li on biti taj koji će sve upropastiti ako loše odglumi Gothamskog milijardera.

Brolin je tu verziju Batmana opisao kao stariju i grublju te kako će je možda jednog dana ipak imati priliku odglumiti. No iako je rekao kako nije bila njegova odluka da se povuče iz filma, već je odluku donio Snyder koji se odlučio za Afflecka, Brolin je dodao kako mu je ipak drago kako ulogu nije dobio.

Nije ni čudo što Brolinu ne smeta takav razvoj događaja jer se nakon toga umjesto DC-ju pridružio Marvelu. Tako se u Deadpool 2 pojavio kao Cable, a u Osvetnici: Rat beskonačnosti te Osvetnici: Završnica kao najveća prijetnja superherojima – Thanos.

Naše ostale filmske vijesti pronađi ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights