Jon Hamm serija Fargo

Jon Hamm, osvajač nagrade Emmy, najpoznatiji po ulozi Dona Drapera u seriji Momci s Madisona (Mad Men), glumit će u petoj sezoni FX-ove serije Fargo.

Riječ je o još jednom u nizu poznatih glumaca koji će se pojaviti u ovoj hvaljenoj seriji. Naime, prije Jona Hamma, u Fargu su se pojavili poznati glumci kao što su Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Kirsten Dunst, Patrick Wilson, Ewan McGregor i Chris Rock.

Nakon Momaka s Madisona, Hamm je naizmjenično glumio u serijama i filmovima, kao i u komedijama i dramama. Najava njegove uloge u Fargu stigla je nakon izlaska film Top Gun: Maverick. U njemu Hamm glumi Viceadmirala po imenu Beau „Cyclone“ Simpson.

Sve što se sada zna o njegovom liku u Fargu je da se zove Roy. No poznavatelji Hammove karijere sjetit će se kako je on već ranije surađivao s kreatorom serije Fargo, Noahom Hawleyem. Naime, obojica su radili na drugoj sezoni serije Legija (Legion), u kojoj je Jon Hamm bio narator.

Ova, peta sezona serije Fargo, vratit će se u moderno vrijeme te bi trebala biti smještena u 2019. godinu. U njoj će se još pojaviti i Juno Temple kao Dot te Jennifer Jason Leigh kao Lorraine. Što se tiče radnje, ono što se za sada zna o njoj je jedna rečenica koja je objavljena uz njenu najavu, a to je „Kada otmica zapravo nije otmica i što ako vaša žena nije vaša?“.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti što će nam točno donijeti nova sezona serije Fargo koja je nastala na temelju istoimenog filma braće Coen iz 1996. i koja je do sada bila dosta hvaljena kako od publike, tako i od kritike.

Naše ostale filmske vijesti pročitaj ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights