John Wick 4 odgođen

Vijest kako je John Wick 4 odgođen, stigla je u vrijeme kada smo joj se najmanje nadali. Keanu Reeves nedavno se vratio svojoj najpopularnijoj ulozi i franšizi. Riječ je naravno o Matrixu. No bez obzira jeste li pogledali četvrti nastavak ovog filma ili ne, vjerojatno ste kao i mi pomislili kako je do snimanja novog nastavka došlo zbog Reevesove ponovne popularnosti.

Tu popularnost većinom može zahvaliti jednoj drugoj franšizi. Riječ je, naravno, o John Wick filmovima. A nakon što su izašla tri vrlo uspješna i jednako zabavna filma, svi smo ostavljeni očekujući i četvrti. Međutim, nećemo ga tako lako dobiti. Iako je John Wick 4 trebao izaći u proljeće 2022., on je sada odgođen.

I tako dok smo svi čekali John Wick 4 trailer koji će nam pokazati nove fantastične scene borbe i Keanua Reevesa u elementu, dobili smo nešto drugo. Izašao je teaser trailer koji nam je najavio loše vijesti. Četvrti nastavak odgođen je za 2023. godinu. Do tada, ne preostaje nam ništa nego na repeat gledati ovih 20-ak sekundi najave:

Naše ostale filmske vijesti pročitajte OVDJE.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights