Jason Momoa Brzi i žestoki

Razni su glumci i zvijezde tijekom godina postali dio obitelji znane kao Brzi i žestoki. Mnogi od njih su svoj put počeli kao negativci da bi na kraju stali na istu stranu Dominic Toretto. A najnoviji među njima, koji bi uskoro sa Vinom Dieselom mogao popiti Coronu je ni manje ni više nego Jason Momoma.

Ova vijest nije još službeno potvrđena jer se Momoa nalazi u „finalnim pregovorima“, ali sve je izvjesnije kako će i on postati dio automobilsko-kriminalno-superjunačke zajednice. Po svemu sudeći, ne postoji prepreka za njegovo pridruživanje novom nastavku franšize Brzi i žestoki jer je nedavno završio sa snimanjem filma Aquaman And The Lost Kingdom. Drugim riječima, slobodan je (na više od jednog načina *wink wink*).

Dwayne Johnson se ne vraća?

Ono što se sigurno zna je kako će film režirati Justin Lin koji je do sada režirao pet nastavaka brze sage. No onaj tko se gotovo sigurno neće vratiti je Dwayne Johnson. Mnoge poklonike brzih i žestokih to će vjerojatno razočarati. Većina fanova slaže se kako je peti nastavak, u kojem se on pojavi kao agent Hobbs, bio prekretnica u franšizi. Čak je možda još uvijek riječ i o najboljem od dosadašnjih devet filmova.

Ali kako bilo, Brzi i žestoki 10 početak su kraja ove priče koja je započela još 2001. godine. I ne mislim pritom na kvalitetu filmova. Po tome, početak kraja je započeo i prije ovog desetog nastavka. Govorim o tome kako je Vin Diesel doista najavio kako će ovo biti pretposljednji film u franšizi te će se sastojati od dva dijela. Tako će zadnji dio biti Brzi i žestoki 11. Ili možda Brzi i žestoki 10: drugi dio. Jer zašto ne dodatno zakomplicirati imena ovih filmova.

U svakom slučaju, desetka bi trebala izaći u petom mjesecu 2023. godine, tako da bi do kraja ove trebali već znati sve najbitnije detalje o filmu.

Naše ostale filmske vijesti pročitaj OVDJE.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights