jamesgunn

U nevjerojatnom obratu Disney je vratio James Gunna na mjesto redatelja za nadolazeći Guardians of the Galaxy vol.3.

Podsjećamo, Gunn je trebao režirati posljednji film u Guardians of the Galaxy trilogiji ali su na površinu izašli njegovi kontroverzni tweetovi koji su ga koštali redateljske pozicije. Poznato je da su glavni glumci (posebice Dave Bautista) ove trilogije bili izrazito nezadovoljni tom odlukom te su čak i objavili otvoreno pismo u kojem su tražili vraćanje Gunna na mjesto redatelja.

Da bude još zanimljivije Gunn je u međuvremenu pristao na ponudu DC-a da režira Suicide Squad 2. Prema Hollywood Reporteru Gunn planira režirati oba filma s time da će prvo režirati Suicide Squad 2 koji treba izaći 6. kolovoza 2021. Gunn će tako postati prvi redatelj koji će praktički u isto vrijeme raditi dva filma za dva najveća studija što se tiče filmova o superjunacima. Nadamo se da će uspjeti zadovoljiti zahtjeve oba studija ali i vrlo zahtjevne publike koja vrlo detaljno prati svaki detalj u filmskom svijetu superjunaka.

Ostale filmske vijesti možete pronaći ovdje.

+ ranije objave

Magistar politologije. Zaljubljenik u filmove od kada sam prvi puta upoznao Donnieja Darka i Keysera Sozea. Obožavatelj psiholoških trilera i opusa Denisa Villeneuevea.

Verified by MonsterInsights