redatelj sicario 3

Tko je redatelj Sicario 3 i što sve znamo o ovom filmu?

U svijetu punom filmskih nastavaka, nedavno se pojavila zanimljiva priča o filmu Sicario 3, poznatom i kao Sicario: Capos. Redatelj Denis Villeneuve, koji je radio na originalnom Sicariju, ali i na SF spektaklima poput Blade Runner 2049 i Dune, odgovorio je na glasine o svojoj uključenosti u nadolazeći nastavak.

U nedavnom intervjuu, Villeneuve je izrazio divljenje prema scenaristu Tayloru Sheridanu. Dodao je i kako je uzbuđen zbog mogućnosti da vidi novi Sheridanov rad na ekranu. Naime, upravo Sheridan bi trebao napisati scenarij za Sicario 3. No, unatoč raznim glasinama o projektu, redatelj je pojasnio kako ga nitko nije službeno kontaktirao ili informirao o detaljima vezanim uz ovaj film.

Villeneuveove redateljske vještine u originalnom “Sicariju” mnogima su zapele za oko zbog napetog i realističnog prikaza sukoba policije s narko-kartelima. Unatoč velikom uspjehu ovog filma, Villeneuve je nakon toga režirao dva drugačija uratka. Vizualno impresivni Blade Runnera 2049 i epski Dune. Budući da je riječ o znanstveno fantastičnom žanru, čini se kako se redatelj u svom opusu polako udaljio od sirove stvarnosti Sicarija. Ali bilo bi ga zanimljivo ponovno vidjeti u takvoj priči.

Glumačka postava trećeg nastavka

redatelj sicario 3

Važno je napomenuti da Villeneuve nije režirao nastavak, Day of the Soldado. Stoga posebno intrigira mogućnost da se ponovno uključi u ovaj filmski svijet kao redatelj. No po njegovim trenutnim komentarima, teško je zaključiti želi li se vratiti ovom filmskom svijetu ili se samo veseli gledanju nastavka u kinu.

Dok se razgovara o potencijalnoj priči i glumačkoj postavi “Sicaria 3”, producenti Trent Luckinbill i Molly Smith ciljaju na povratak zvijezda poput Josha Brolina i Benicia del Tora. Povratak Emily Blunt, odsutne u drugom filmu, također se razmatra. Sve to naravno izaziva veliku znatiželju kod mnogih fanova.

Unatoč neizvjesnosti oko Villeneuveove redateljske uključenosti, njegova podrška potencijalnom scenariju Taylora Sheridana pokazuje kako bi treći nastavak mogao kvalitetom parirati prvom. A to znači da nas u nadolazećim filmskim godinama možda očekuje novi akcijski hit.

Ostale filmske vijesti pronađi ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights