HBO Max Hrvatska

HBO Max Hrvatska bit će dostupan od 8. ožujka, a zamijenit će postojeću platformu HBO GO te će nuditi filmove i serije poznatih brendova među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i mnogi drugi.

Mjesečna pretplata za HBO GO bila je 5,99 €, a cijena HBO Max pretplate iznosit će 6,99 € mjesečno. No, u znak obilježavanja dolaska HBO Maxa, HBO GO korisnici s aktivnom direktnom preplatom bit će automatski migrirani na novu platformu. I to uz sniženu cijenu pretplate koja će iznositi samo 4,66 € mjesečno. Ova promotivna ponuda omogućit će korisnicima 33% popusta na mjesečnu cijenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mjesečnu pretplatu. Novi korisnici koji se pretplate prije 31. ožujka također će moći iskoristiti ovu ponudu sa sniženom mjesečnom cijenom pretplate. Nakon 31. ožujka, pored mjesečne pretplate bit će dostupna i nova godišnja pretplata po cijeni od  54,99 €. Ona će biti vrlo isplativa i omogućiti 12 mjeseci pristupa usluzi po cijeni osam mjeseci.

Najveća prednost HBO Max-a svakako je to što su Warner Bros. filmovi na platformi dostupni samo 45 dana nakon premijere u kinima. Ove godine od Warner Brosa očekujmo hitove kao što su The Batman, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, Elvis, Black Adam, The Flash i Aquaman and the Lost Kingdom.

Osim u Hrvatskoj, HBO Max će biti dostupan u još 14 novih europskih zemalja. Na svjetskome nivou postaju dostupni na ukupno 61 teritoriju.

Naše ostale filmske vijesti pročitaj OVDJE.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights