Guy Ritchie novi film

Guy Ritchie svoj novi film snima u Španjolskoj, a riječ je o akcijskom trileru u kojem glumi Jake Gyllenhaal. Glumačkoj ekipi sada se pridružio i Dar Salim (Warrior). On će glumiti Afganskog tumača koji riskira svoj život kako bi pomogao američkom naredniku Johnu Kinleyju, kojeg glumi Gyllenhaal.

Osim ovog dvojca, poznato je kako glumačku postavu čine i Antony Starr (The Boys), Alexander Ludwig (Igre gladi), Jason Wong (The 355), Sean Sagar (Gospoda), Emily Beecham (Kruela) i Bobby Schofield (Anne), a film će većinom pratiti Gyllenhaalovog narednika Kinleyja.

Na zadnjoj turi u Afganistanu, njegova jedinica je napadnuta te prežive samo on i njegov tumač, Ahmed (Salim). Ahmed nosi ozlijeđenog Kinleyja kilometrima te mu Kinley obeća kako će osigurati dolazak njega i njegove obitelji u SAD. Nakon što se vrati u Ameriku, Kinley sazna kako je Ahmed zapeo u Afganistanu. Tada se odluči vratiti kako bi spasio Ahmeda prije nego ga uhvate militanti.

Iako nije službeno poznato, moguće je kako je ovaj film inspiriran stvarnim događajima. Naime, nekoliko američkih vojnih veterana se 2001. vratilo u Afganistan kako bi spasilo svoje prijatelje i saveznike nakon dolaska Talibana na vlast. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti Ritchieja u ovom žanru.

Naše ostale filmske vijesti možeš pročitati OVDJE.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights