Vodeći svjetski filmski festivali i YouTube za 29. svibanj najavili su početak virtualnog Globalnog filmskog festivala We Are One.

Tribeca Film Festival i YouTube pokreću We Are One: A Global Film Festival, jedinstveni događaj koji će ekskluzivno na YouTubeu okupiti globalnu zajednicu umjetnika kako bi publici besplatno predstavili filmove iz svih krajeva svijeta.

Tijekom desetodnevnog festivala koji će početi 29. svibnja na Youtube.com/WeAreOne biti će prikazani filmovi sa programa dvadeset prestižnih svjetskih festivala među kojima su Cannes, Tribeca, te poznati filmski festivali u Berlinu, Veneciji, New Yorku i Sarajevu.

Cilj ovog digitalnog festivala je publici omogućili pristup filmskim pričama iz svih dijelova svijeta, a filmskim autorima pristup globalnoj filmskoj publici. Osim što će gledateljima omogućiti da iz nove perspektive upoznaju različite kulture, festival We Are One će zainteresiranim gledateljima omogućiti da direktnim donacijama pomognu lokalnim zajednicama širom svijeta pogođenim COVID-19 pandemijom. Sav novac prikupljen tijekom Festivala bit će usmjeren Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO) i lokalnim humanitarnim organizacijama u svim dijelovima svijeta.

Trenutno se ne zna program ovog desetodnevnog spektakla, ali će detaljna lista filmova vjerojatno biti će predstavljena uoči početka festivala.

Globalni filmski festival We Are One održat će se u periodu od 29. svibnja do 7. lipnja na YouTube.com/WeAreOne. Gledatelji će moći besplatno pristupiti svim igranim, kratkim i dokumentarnim filmovima, mjuziklima, komedijama i razgovorima obuhvaćenim festivalskim programom.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights