Futurama nove epizode

Vraća nam se Futurama, a nove epizode, odnosno nova sezona bit će na streaming servisu Hulu! Futurama reboot stiže nam nakon jednog desetljeća koje je prošlo otkako je serija završila, a dobit ćemo 20 novih epizoda.

Serija prati intergalaktičke avanture ekipe koju čine Fry, Leela, Bender, Hermes, Amy, Dr. Zoidberg te Profesor Farnsworth. Futurama je bila emitirana od 1999. do 2013. na Foxu i Comedy Centralu, a od iduće godine, 2023., prelazi na Hulu i Disney+. Produkcija na seriji trebala bi početi već ovog mjeseca.

Ono što će posebno razveseliti fanove je kako se u seriju vraća originalna postava. To naravno uključuje i Billyja Westa koji daje glas Fryju te Profesoru Farnsworthu. Njemu će se pridružiti i Katey Sagal kao Leela.

No onaj čiji je povratak još upitan jest John DiMaggio koji je posuđivao glas okorjelom pušaču i alkoholičaru, robotu Benderu.

Vraća li se John DiMaggio?

Koliko je poznato, producenti su zainteresirani vratiti DiMaggia, no u slučaju da do toga ne dođe, pronaći će novog glumca. DiMaggio se oglasio i na svojim društvenim mrežama te je rekao kako će obavijestiti fanove o potencijalnom dogovoru.

„Uzbuđen sam što ponovno imam priliku razmišljati o budućnosti… ili o bilo čemu drugom osim sadašnjosti“, rekao je jedan od kreatora serije David X Cohen.

Za one koji žele prvi put pogledati Futuramu ili se podsjetiti na stare epizode, mogu to učiniti na servisu Disney+ odnosno Star. Uz to, tamo se nalaze i druge slične animirane serije kao što su Simpsoni, Obiteljskog čovjeka te Bobovi hamburgeri.

Jedna posebna zanimljivost vezana za Futuramu, uvijek su bili njeni scenaristi. Oni su zajedno imali tri doktorata, sedam magistarskih diploma i ukupno 50 godina provedenih na Harvardu. Na taj način vrlo lako su prelazili i brisali granicu između znanosti i znanstvene fantastike koju su savršeno spajali s humorom.

Nadamo se da se to neće promijeniti ni u 20 novih epizoda.

Naše ostale vijesti iz svijeta filma i serija možete pročitati OVDJE.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights