kum 3

Nova verzija Coppolinog filma bit će prikazana u odabranim američkim kinima u prosincu, na tridesetu obljetnicu filma iz 1990.

Paramount je najavio kako se Coppola vraća Kumu kako bi ga montirao onako kako su ga on i scenarist Mario Puzo prvobitno zamislili. Kako bi doradio finalni film svoje legendarne trilogije, Coppola će dodati nove scene na početak i kraj, promijeniti redoslijed nekih scena i izmijeniti glazbu koja prati film, a uz sve to slika i zvuk će se obnoviti u boljoj kvaliteti. Nakon kratkog prikazivanja u kinima, “nova” verzija filma bit će dostupna u digitalnom obliku i na fizičkim diskovima.

Najviše iznenađuje da se ova verzija neće zvati The Godfather: Part III, nego Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone.

Kum III film prati posljednje dane ostarjelog Michaela Corleonea čiji je uspon na čelo velike kriminalne organizacije glavna tema trilogije. Iako film nije ni blizu kvaliteti prva dva Kuma (budimo realni, malo koji film je), Kum III je i dalje kvalitetan film koji je dobio sedam nominacija za Oscara, uključujući i onu za najbolji film.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights