Filmske vijesti će u ovom dnevnom pregledu zanemariti dodjelu Oscara jer sve o njoj možete pročitati ovdje. Možemo samo objaviti da je, prema pisanju Varietyja, gledanost ovogodišnje dodjele porasla u odnosu na prošlu. Akademija će sigurno biti zadovoljna učinjenim poslom na ovogodišnjoj dodjeli. Donosimo vam ostatak najvažnijih filmskih vijesti:

Crtani Gremlini

filmske vijesti

Sjećate li se  malih čupavih čudovišta Gremlina ili ste već davno zaboravili na njih? Nebitno, Variety javlja kako se radi na novoj animiranoj seriji koju će producirati Warner Bros. Television i Amblin Television. Serija će se bazirati na liku gospodina Winga kojeg je u filmovima glumio Keye Luke. Možda  Gremlini uspiju dobiti novu publiku u 2019. godini, skoro 40 godina nakon izlaska originalnog filma.

Pikachuuuuu

Pripremite se za novu dozu Pikachua jer nam sutra dolazi novi trailer za nadolazeći film „Detective Pikachu“ . Ryan Reynolds je Pikachu, a u priloženom videu možete vidjeti kako je „ozbiljno“ ušao u ulogu žutog pokemona. Reynolds je autoru ovih redaka jedina svijetla točka ovog projekta iako kruže glasine da se već radi na nastavku što bi značilo da je studio zadovoljan krajnjim proizvodom.

Rami Malek pao na dodjeli Oscara

filmske vijesti

Na kraju se ipak vraćamo na sinoćnju dodjelu Oscara. Kažu da „tko visoko leti, nisko pada“; Malek je zasigurno visoko letio kada je dobio zasluženog Oscara i uživao u najljepšem trenutku karijere dok je već za nekoliko minuta nisko i neugodno pao s pozornice. Bolničari su brzo reagirali te su uz dodatnu pomoć prvih redova publike pomogli Maleku. Na svu sreću, glumac se kasnije pojavio u sobi za medije bez ikakvih vidljivih posljedica. Redakcija Filmopedije želi Ramiju brz oporavak!

Ostale filmske vijesti možete pogledati ovdje.

+ ranije objave

Magistar politologije. Zaljubljenik u filmove od kada sam prvi puta upoznao Donnieja Darka i Keysera Sozea. Obožavatelj psiholoških trilera i opusa Denisa Villeneuevea.

Verified by MonsterInsights