Filmske vijesti Vam u ovom izdanju donose najzanimljivije vijesti iz Hollywooda u proteklih nekoliko dana. Saznat ćete zašto je Will Smith odustao od uloge Deadshota, u kojem svijetu Josh Brolin i Peter Dinklage mogu postati blizanci i saznat ćete za rekord koji bi mogao biti oboren u filmu koji izlazi na jesen ove godine.

Will Smith odustao od projekta „Suicide Squad 2“

filmske vijesti

DC i Warner Bros. se nalaze u novim problemima nakon što je Variety objavio da Will Smith neće glumiti u nadolazećem filmu „Suicide Squad 2“. Oskarom nagrađeni „Suicide Squad“ nije zadovoljio kvalitetom ali je zaradom ( 746 milijuna dolara ) pa je studio svakako želio zadržati najveće zvijezde filma kao što su Margot Robbie (Harley Quinn) i Will Smith (Deadshot). Kao glavni razlog odustajanja od projekta navodi se zauzetost Smitha u mjesecima kada će se započeti na produkciji i snimanju filma. Redatelj nadolazećeg nastavka je James Gunn, a on će se sigurno htjeti barem malo „osvetiti“ Marvelu koji mu je otkazao suradnju prošle godine zbog spornih tweetova. Gunn će imati težak posao jer produkcija počinje krajem godine , a film bi u svjetska kina trebao izaći 6.8.2021. godine.

Josh Brolin i Peter Dinklage postaju blizanci!

filmske vijesti

Collider javlja kako Legendary studio radi na novoj komediji „Brothers“ gdje će braću blizance glumiti Josh Brolin i Peter Dinklage. Film će naravno imati sličnosti s filmom „Twins“ koji je izašao 1988. godine i u kojem su glumili Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito. Za sada ne znamo ništa o radnji filma ali vjerujemo da nas ovaj odličan glumački par neće razočarati. Na scenariju radi Etan Cohen koji je napisao odličan „Tropic Thunder“ pa naš optimizam ima pokriće. Brolin i Dinklage su jedni od najtraženijih glumaca u Hollywoodu; jedan upravo glumi Thanosa u „Osvetnicima“ dok ćemo drugog ubrzo gledati u posljednjoj sezoni „Igre prijestolja“.

„It Chapter Two“ će biti najkrvaviji u povijesti filma

Današnji pregled filmskih vijesti završavamo „krvavo“. Gostujući u „The Tonight Show“- u Jessica Chastain je otkrila kako su za nadolazeći nastavak filma „It“ snimili scenu s najvećom količinom krvi ikada u povijesti filma. Cijeli intervju možete pogledati u nastavku članka i ne brinite, nema nikakvih spoilera za novi film. „It Chapter Two“ režira redatelj originala Andy Muschietti, a film izlazi u kina 6. rujna 2019.godine. Bill Skarsgard će ponovno glumiti Pennywisea dok će stariju verziju djece iz originala glumiti James McAvoy, Bill Hader, Jay Ryan, James Ransone, Andy Bean, Isaiah Mustafa i naravno Jessica Chastain.

https://www.youtube.com/watch?v=gukMGtZoaKk

Više filmskih vijesti možete pogledati ovdje.

+ ranije objave

Magistar politologije. Zaljubljenik u filmove od kada sam prvi puta upoznao Donnieja Darka i Keysera Sozea. Obožavatelj psiholoških trilera i opusa Denisa Villeneuevea.

Verified by MonsterInsights