Hell or High Water serija

Fox je potvrdio kako će za Oscara nominirani Hell or High Water (Sve ili ništa) biti adaptiran u TV seriju. Ovaj film izašao je još 2016., a režirao ga je David Mackenzie dok je scenarij potpisao Taylor Sheridan. U njemu, Chris Pine i Ben Foster glume braću koja su odlučila izvršiti niz pljački usmjerenih na banku koja se sprema ovršiti njihovu obiteljsku farmu. Kroz sve to, prate ih dva Teksaška rendžera koje su glumili Jeff Bridges i Gil Birmingham.

Serija bi trebala imati epizode od jednog sata što je u posljednje vrije postao standard kod televizijskih srama. Osim toga, producenti koji su radili na filmu, Sidney Kimmel, John Penotti, Carla Hacken, Gigi Pritzker, Rachel Shane i Julie Yorn, trebali bi se vratiti i kao koproducenti na seriji. Scenariji će za seriju napisati Jessica Mecklenberg (Stranger Things, Dopesick). Uz to, ona će također preuzeti ulogu jedne od producentica na seriji.

Čini se i kako će na seriji uz Fox raditi i novoosnovana producentska kuća SK Global, u čijoj će koprodukciji serija i izaći. Osim toga izašao je i prvi službeni sinopsis za Hell or High Water:

„Kada nemilosrdni naftni tajkun odluči poharati zajednicu rančera u zapadnom Teksasu, dva brata izbjegavaju zagriženog teksaškog rendžera i bore se da bi zadržali što je njihovo, čineći to pljačku po pljačku, bez obzira na sve“.

Ova priča svakako bi se mogla pretočiti u dobru seriju, ali sam film već je napravio vrlo dobar posao. Naime, on je bio nominiran za četiri Oscara među kojima su i oni za najbolji film te najbolji originalni scenarij. Prema tome, imamo visoka očekivanja i od serije.

Naše ostale filmske vijesti pročitajte OVDJE.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights